Schadeherstel

suzuki-swift-schade

Een paaltje over het hoofd gezien? De stoeprand lager ingeschat? Schade aan uw kostbare bezit is nooit leuk. Wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk en onzichtbaar voor u wordt gerepareerd. Na het schadeherstel is uw auto weer als nieuw! Voor kleine schades, zoals een kras, een kleine deuk of een schaafplek op uw bumperhoek zijn speciale methodes van schadeherstel ontwikkeld, zoals Quick Repair en Spot Repair. Zeker als u deze beschadigingen niet wilt opgeven aan uw verzekering, bieden deze manieren van herstel en reparatie een betaalbaar alternatief.

Denk bij schade aan uw auto ook aan de inruilwaarde: onbeschadigd is uw auto nu eenmaal meer waard dan met schade. Uiteraard neemt Renoauto alle administratie van het schadeherstel die nodig is voor de afhandeling, u graag uit handen.

Ruitschade

ruitschade

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: een flinke tik op de voorruit door een steentje en er zit een sterretje in. En als u niet uit kijkt verandert deze ruitschade in no-time in een flinke barst, of zelfs een kapotte ruit.

Ruitschade kunnen wij in de werkplaats van Renoauto vrijwel onzichtbaar repareren. Gratis! Want uw verzekeringsmaatschappij betaalt reparatie aan uw autoruit. De betaling regelen wij voor u met uw maatschappij, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Ook voor een nieuwe voorruit Renoauto

Soms is een barst zo groot dat een ruit vervangen moet worden. Strikt noodzakelijk, wilt u nog veilig de weg op. Een ingrijpende klus, maar een fluitje van een cent voor de experts in de werkplaats van Renoauto. Voor het inzetten van een nieuwe auto ruit na scheurvorming draaien zij hun hand niet om. U kunt er van uitgaan dat uw ruit op de juiste manier vervangen wordt en u snel weer veilig op weg bent.

Winterbanden

winterbanden

In het najaar kan het weer plotseling omslaan naar regen, kou of sneeuw. Zorg er daarom voor dat u op tijd uw zomerbanden wisselt naar winterbanden. Bladeren op de weg en heftige regenval zorgen voor gevaarlijke situaties en extra slipgevaar. Ga goed voorbereid op weg. Bij temperaturen onder de 7°C presteren winterbanden nu eenmaal beter dan zomerbanden. En dat is veiliger!

De voordelen van winterbanden

  • Kortere remweg en minder kans op ongelukken onder de 7°C
  • Betere wegligging dankzij zachtere rubbersamenstelling
  • Meer grip op de weg dankzij lamellen in het profiel
  • Meer veiligheid voor u, uw passagiers en mede-weggebruikers
  • U spaart uw zomerbanden: deze gaan langer mee