Woont u in Dordrecht of Sliedrecht of omgeving, dan is Reno uw Suzuki dealer. Kwalitatief, persoonlijk en met oog voor detail. Wij zorgen voor een goed onderhoud van uw auto en geven u gedegen advies bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte Suzuki.

In onze showroom hebben wij diverse Suzuki modellen staan. Onze werkplaatsen zijn naast de showroom gevestigd. Hier kunt u terecht voor service en onderhoud. Onze monteurs zijn stuk voor stuk gekwalificeerd en echte Suzuki experts. Allemaal hechten zij waarde aan persoonlijke aandacht en een goede service.

Of het nou de verkoper, receptionist(e) of de directeur is, voor iedereen binnen Reno geldt: de klant en de behoeften van de klant staan centraal. Reno wil haar klanten een leven lang met een plezierig gevoel en een gerust hart de weg op sturen.

Deze duurzame relatie begint bij de aanschaf van een passende nieuwe auto of occasion en loopt via APK’s, reparaties bij schade, een kleine check-up bij gekke geluidjes en het vervangen van een onderdeel, helemaal tot het inruilen voor een volgend (nieuw) exemplaar.