Ruitschade

Heeft u ruitschade?

Laat dit dan zo snel mogelijk repareren voordat de schade erger wordt. Een sterretje kun je namelijk, meestal gratis, laten repareren. Als het een barst wordt, moet de hele ruit vervangen worden. Ook dat kan Dealerglass natuurlijk voor u laten doen, gewoon door uw eigen merkdealer. De beste keuze, want deze gebruikt altijd originele onderdelen. Maak nu een afspraak* en wij regelen de rest voor u.

*Let op u gaat naar de website van Dealerglass voor het maken van de afspraak.

Waarom reparatie bij de merkdealer?

  • Altijd originele onderdelen.
  • Specialist voor je automerk.
  • Reparatie volgens fabrikantvoorschriften.
  • Verzekerd tegen ruitschade? Dan is reparatie meestal gratis.

Waarom Dealerglass?

  • De ruit wordt gerepareerd of vervangen door de officiële merkdealer van uw auto. Voor u een vertrouwde plek, voor de reparatie de beste plek. Omdat de merkdealer alleen originele onderdelen gebruikt bij vervanging of reparatie. Originele onderdelen zijn altijd beter.
  • Wilt u naar een merkdealer op een andere locatie? Wij regelen het. U kiest welke locatie u het beste uitkomt.
  • Wij regelen de afhandeling met uw verzekering of leasemaatschappij. Zodra u bij ons een afspraak hebt gemaakt, gaan wij voor u aan de slag. U hoeft zelf verder niets te doen. Meestal betaalt de verzekering de kosten van de ruitreparatie of ruitvervanging.
  • Is uw auto uitgerust met veiligheidssystemen zoals advanced driver assistant systems (ADAS)? Nog een goede reden om naar de officiële merkdealer te gaan.

Reno werkt samen met Dealerglass

Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers en partner van Reno. Met Dealerglass kunt u bij ons, uw vertrouwde merkdealer, terecht voor ruitschadeherstel. Wij kennen uw auto als geen ander en zorgen bovendien dat bij vervanging de veiligheidssystemen in de ruit direct gekalibreerd worden. Ook regelt Dealerglass voor u de afhandeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Wel zo makkelijk.

dealerglass-bij-Reno-Suzuki

Reno Nieuws

Laat u inspireren, meld u aan voor onze nieuwsbrief