Vernieuwde Suzuki Swace te bestellen vanaf 35.795 euro

Suzuki maakt de prijzen bekend van de vernieuwde Suzuki Swace. De stijlvolle stationwagon met gewijzigde hybride aandrijflijn is direct te bestellen. De prijzen beginnen bij 35.795 euro voor de Swace Select.

  • Vernieuwde hybride aandrijflijn 
  • Nieuwe uiterlijke kenmerken
  • Gewijzigd uitrustingsniveau
  • Direct te bestellen, leverbaar vanaf maart 2023
  • Swace Select vanaf 35.795 euro

Full Hybrid

De hybride aandrijflijn van de Suzuki Swace is verder geoptimaliseerd. Door gebruik te maken van lichtere, compactere en krachtigere elektromotoren zijn de prestaties van het hybridesysteem verder toegenomen. De aandrijflijn levert meer vermogen en betere algehele prestaties wat resulteert in verder verfijnde rijeigenschappen. Het gezamenlijk vermogen bedraagt nu 103 kW/ 140 pk, hierbij is de CO2-uitstoot met 1 gram teruggebracht naar 102 gram/ km. Dankzij het hogere vermogen is de acceleratietijd van 0-100 km/u met 1,7 seconden verkort tot 9,4 seconden. 

Select & Style

De al rijke standaarduitrusting van de Swace Select is voor modeljaar 2023 verder uitgebreid. In het interieur is een nieuw 8” Suzuki Media Systeem met draadloos Apple Carplay® en 7” digitaal instrumentarium te vinden. Ook zijn er nu vier USB-C poorten aanwezig zodat inzittenden voor- en achterin smartphones kunnen opladen. Het exterieur is voorzien van nieuwe LED achterlichtunits en chromen details op de achterbumper. Wat standaard gebleven is zijn onder andere de stoel- en stuurwielverwarming, het Suzuki Safety System en Privacy Glass. Het exterieur van de Style uitvoering kenmerkt zich door de nieuwe Bi-LED koplampen. Ook het uitrustingsniveau staat op een nog hoger plan. Zo is het Suzuki Safety System Pro met onder meer Blind Spot Monitor verder uitgebreid met Safe Exit Assist. Verder zijn het Smart Entry & Start System, parkeersensoren voor en achter en een draadloze Qi telefoonoplader altijd aanwezig op het hoogste uitrustingsniveau. 

Prijzen

De vernieuwde Suzuki Swace Select is er vanaf 35.795 euro. Voor de Style uitvoering starten de prijzen bij 37.795 euro. De Suzuki Swace is direct bestelbaar en staat vanaf maart 2023 bij Renoauto in showroom. Net als alle andere Suzuki auto’s die door Suzuki Nederland geleverd worden, geldt ook voor de vernieuwde Swace een garantietermijn van zes jaar.

Reno Nieuws

Laat u inspireren, meld u aan voor onze nieuwsbrief

Uw auto inruilen kan hier

exchange

Proefrit inplannen kan hier

icon-key

Werkplaats afspraak maken kan hier

service

Stel uw vraag hier

requestaquote