Suzuki verdubbelt garantie op nieuwe auto:
6 jaar / 150.000 kilometer garantie

  • Garantie op nieuwe auto’s van 3 jaar naar 6 jaar
  • Geldig voor álle modellen
  • Tot een maximum van 150.000 kilometer

Met ingang van 2021 verdubbelt Suzuki Nederland de garantietermijn van alle nieuw verkochte auto’s. In plaats van 3 jaar garantie geldt voortaan 6 jaar garantie voor nieuwe auto’s.

Zes jaar / 150.000 kilometer
Suzuki behoort jaarlijks tot de meest betrouwbare autofabrikanten ter wereld. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijke kernwaarde van Suzuki. Om die betrouwbaarheid extra te onderstrepen, biedt Suzuki Nederland vanaf dit jaar op elke nieuwe Suzuki, die door Suzuki Nederland is geleverd aan een officiële Suzuki-dealer, nu 6 jaar / 150.000 kilometer garantie. Voorheen was dit 3 jaar / 100.000 kilometer.

Aanvullende garantie
De nieuwe garantietermijn geldt alleen in Nederland en bestaat uit 3 jaar fabrieksgarantie en een aanvullende garantie van 3 jaar, die door Suzuki Nederland wordt verzorgd. Voor de carrosserie geldt een garantie van 12 jaar.

Hybride
Zes jaar Suzuki-garantie geldt voor álle nieuwe auto’s en dus ook voor de nieuwste hybride-modellen van Suzuki, de Swace en de Across. Voor alle hybride-modellen van Suzuki geldt dat de hybride-specifieke onderdelen als de gecombineerde startmotor / dynamo (ISG) en de extra vermogensmodule (Lithium-ion batterij) ook onder de nieuwe garantie vallen.

Meer informatie
Alle informatie, waaronder de voorwaarden, van de nieuwe 6 jaar Suzuki-garantie is te vinden op www.suzuki.nl/auto/service/garantie/.

Uw auto inruilen kan hier

exchange

Proefrit inplannen kan hier

icon-key

Werkplaats afspraak maken kan hier

service

Stel uw vraag hier

requestaquote