Private Lease nóg aantrekkelijker bij Suzuki 

Suzuki Private FlexLease na één jaar maandelijks gratis opzegbaar

Op Suzuki kun je bouwen. Naast de betrouwbaarheid van Suzuki kunnen consumenten ook vertrouwen op een merk dat met ze meedenkt. Een bewijs hiervan is Suzuki Private FlexLease: een vorm van private lease die na één jaar maandelijks kosteloos opzegbaar is.

Uit onderzoek van marktonderzoeksbureau GfK blijkt dat consumenten tegen eventuele boetes opzien wanneer het leasecontract vroegtijdig beëindigd wordt. Bijvoorbeeld in het geval van gezinsuitbreiding en ze een ruimere auto wensen, het kopen van een huis of wanneer ze een wereldreis willen maken. Deze consumenten komt Suzuki tegemoet met Suzuki Private FlexLease.

Suzuki_private_flex_lease

Wie voor Suzuki Private FlexLease kiest, kan na één jaar het abonnement opzeggen zónder bijkomende kosten. De voordelen zijn verder dezelfde als van Suzuki Private Lease: kosten zoals motorrijtuigenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp in Europa zijn inbegrepen. U betaalt slechts de brandstof.

Vanaf € 209,- per maand

De prijzen van Suzuki Private FlexLease beginnen bij € 209,- per maand voor een nieuwe Suzuki Celerio. De tarieven van de overige Suzuki-modellen zijn:

Suzuki Swift – vanaf € 269,- per maand
Suzuki Ignis – vanaf € 269,- per maand
Suzuki Baleno – vanaf € 289,- per maand
Suzuki Vitara – vanaf € 389,- per maand
Suzuki S-Cross – vanaf € 399,- per maand

Uw auto inruilen kan hier

exchange

Proefrit inplannen kan hier

icon-key

Werkplaats afspraak maken kan hier

service

Stel uw vraag hier

requestaquote